billede3

Helnæs Mølle

Hele Helnæs Mølle området, Stalden med anretter køkken og plads til 60 spisende gæster. Laden ved bålplads med primitivt køkken indendørs bord/bænke samt 4 værelser med i alt 10 sovepladser. Tipi med åben bålplads, bord/bænke samt mulighed for overnatning på i alt 20 feltsenge. Shelter (3 stk.) med 5 sovepladser i hver. Møllehuset med sovesal er under renovering og indgår derfor ikke i lejen.

MØLLEHUSET

Møllehuset med sovesal vil i hele 2020, være under renovering, og indgår derfor ikke i lejen.

LADEN OG BÅL LEJRPLADS

Denne lejrplads giver gode muligheder for at søge ly eller lave aktiviteter i den gamle lade, ligesom lejren giver mulighed for at inkludere værelserne i laden som ligger umiddelbart op til lejrpladsen. Denne lejrplads har desuden faste bænke og borde til ca. 50 personer, ligesom der naturligvis er et stort ildsted. Bållejrpladsen ved laden er beregnet til primitivt udendørsliv. Der er bålplads, grillrist og støbejernsgryder. I den åbne lade findes bord og gasblus til sikring af proviant og madlavning i dårligt vejr. Vores gæster skal selv medbringe viskestykker, karklud og opvaskebørste. I den ene ende af laden findes 4 værelser, med 3+3+2+2 sovepladser.

FESTLOKALET

Festlokale har plads til 60 spisende gæster, og har et anretter køkken med komfur og kaffemaskine. Lokalet er enkelt indrettet og er holdt fuldstændigt i lyst træ. Festlokalet ligger i en selvstændig bygning, og derved adskilt fra overnatningsfaciliteterne, men i umiddelbar nærhed af disse. Lokalet kan også anvendes til f.eks. kursusvirksomhed eller foredrag.

VÆRELSERNE I LADEN

Værelserne i laden tæt ved lejrpladserne. Værelserne udlejes ofte alene – men anvendes også tit som ”lærer”- værelser i forbindelse med lejre eller kolonier. 2 værelser med 3 sovepladser i hvert værelse, og 2 værelser med 2 sovepladser i hvert værelse.

TIPI

Vores tipi på 83 m2 er et hyggeligt samlingssted med bålplads i midten, som også giver mulighed for madlavning over bål. Det fine udluftningssystem i toppen af tipien sørger for den nødvendige ventilation og et behageligt indeklima.

I tipien findes der borde og bænke til spisning samt loungemøbler med rensdyrskind til de hyggelige stunder. Derudover har vi 20 militærfeltsenge som kan opslås og anvendes i forbindelse med overnatning i tipien.

Siderne i tipien kan åbnes individuelt afhængigt af vind og vejr, og kan opslås hele vejen rundt.

SHELTERS

Der er 3 shelters i en klynger, med plads til 5 personer i hver. Derudover er der en shelter ved stranden 
med plads til 3 personer. 

BRÆNDE

Vi leverer gerne brænde til bålet (kr. 75,- for en trillebør fuld)– men I skal selv flække det i inden brug.
Sælges pr. trillebør.

Copyright © 2019 . All Rights Reserved. | Clean Fotografie by Catch Themes