billede3

Helnæs Mølle

Lejen af hele Helnæs Mølle inkluderer Festsal med plads til 60 personer. Møllehuset med i alt 17 sovepladser (sovesal 11 personer og 2 værelser med i alt 4+2 sovepladser) samt køkken/alrum. Derudover 3 værelser i laden med plads til i alt 3+3+3 personer. Shelter på stranden er ikke del af denne udlejning, og skal lejes individuelt.

MØLLEHUSET

I Møllehuset findes en lejlighed med stue-køkken og et dobbeltværelse, og på loftet er der en sovesal med 11 sovepladser, samt et værelse med 4 sovepladser. Møllehuset er beregnet til max. 17 personer. I køkkenet er der grej og bestik. Gæsterne skal selv medbringe viskestykker, karklud, opvaskebørste samt lagner og sovepose eller tæpper. Til lejligheden er der 2 toiletter med bad. Gæsterne må selv stå for rengøring efter opholdet.

LADEN OG BÅL LEJRPLADS

Denne lejrplads giver gode muligheder for at søge ly eller lave aktiviteter i den gamle lade, ligesom lejren giver mulighed for at inkludere værelserne i laden som ligger umiddelbart op til lejrpladsen. Denne lejrplads har desuden faste bænke og borde til ca. 50 personer, ligesom der naturligvis er et stort ildsted. Bållejrpladsen ved laden er beregnet til primitivt udendørsliv. Der er bålplads, grillrist og støbejernsgryder. I den åbne lade findes bord og gasblus til sikring af proviant og madlavning i dårligt vejr. Vores gæster skal selv medbringe viskestykker, karklud og opvaskebørste. I den ene ende af laden findes 3 værelser, med 3 sovepladser i hvert værelse.

FESTLOKALET

Festlokale har plads til 60 spisende gæster, og har et anretter køkken med komfur og kaffemaskine. Lokalet er enkelt indrettet og er holdt fuldstændigt i lyst træ. Festlokalet ligger i en selvstændig bygning, og derved adskilt fra overnatningsfaciliteterne, men i umiddelbar nærhed af disse. Lokalet kan også anvendes til f.eks. kursusvirksomhed eller foredrag.

VÆRELSERNE I LADEN

Værelserne i laden tæt ved lejrpladserne. Værelserne udlejes ofte alene – men anvendes også tit som ”lærer”- værelser i forbindelse med lejre eller kolonier. 3 værelser med 3 sovepladser i hvert værelse.

SAMISK GAMME

Denne replika af samernes bosted er et sjovt alternativ til den indendørs overnatning. Her ligger I tæt ved vandet – men stadig under tag – og med mulighed for bål og varme. Gammen er bygget over et træskellet som er beklædt med græstørv. Gammen har fået trægulv.

SHELTERS

Der er 3 shelters i en klynger, med plads til 5 personer i hver. Derudover er der en shelter ved stranden 
med plads til 3 personer. 

BRÆNDE

Vi leverer gerne brænde til bålet (kr. 75,- for en trillebør fuld)– men I skal selv flække det i inden brug.
Sælges pr. trillebør.

Copyright © 2019 . All Rights Reserved. | Clean Fotografie by Catch Themes