Luksusferie på Helnæs

Luksusferie på Helnæs

Ny video fra Helnæs Mølle Outdoor & Ferieboliger på Facebook og Instagram

Klik her for at se vores facebook

Vi er ganske vist ikke helt færdige med at bygge vores 4 nye luksuslejligheder, som er beliggende i 2 luksushytter på Helnæs Mølle området…. Men det varer ikke så længe nu!

Det fejrer vi med en lille videopræsentation: Væk fra hverdagen, som forhåbentlig giver dig lyst til at følge med i byggeriet og se det færdige resultat om ganske kort tid.

De ’rigtige’ billeder af husene vil du kunne se her på siden fra midt i marts, og fra omkring 1. april 2021 er vi klar til at byde gæster velkommen til en dejlig ferie for to eller flere.

Foråret er på vej. Trænger du til at komme et par dage væk og holde en miniferie? Så er her en rigtig god mulighed for at opleve en skøn natur, hvor der er udsigt til ferie i vandkanten, da der kun er 100 m til Helnæsbugten fra vores luksus ferieboliger.

luksushytter
luksushytter

Helnæsbugten er også steder for fiskeri, kanoture, kajaksejllads og standup paddleboarding (SUP).

Ferie, miniferie, weekendophold, eller måske en forlænget weekend, med masser af frisk luft, outdoor life og gode vandreture på vores smukke halvø Helnæs, vil helt sikkert give dig energi og mod på hverdagen igen.

Velkommen til det dejlige Sydfyn.

Se evt. mere om området på www.visit.assens.dk , www.visit.fyn.dk eller i Naturstyrelsens folder om Helnæs: https://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturguider/helnaes/   Bemærk dog venligst at billeder af Helnæs Mølle i folderen er forældede. Se i stedet billeder af vores smukke nye outdoorbygninger her på siden.