OM HELNÆS MØLLE OUTDOOR LIFE & FERIEBOLIGER

Finder du glæde i udelivet og den store natur?

Elsker du at blive blæst igennem ved en tur på stranden? At opleve roen og mørket på et sted uden lysforurening?
Når du booker et ophold hos os på Helnæs Mølle Outdoor Life & Ferieboliger, kan du på alle tidspunkter af året nyde et dejligt ophold i naturlige, charmerende og attraktive nye omgivelser.
Helnæs Mølle Outdoor Life & Ferieboliger har alle faciliteter til et vellykket arrangement for mange mennesker, men er også for dig, der vil nyde roen i en af vore nyopførte ferielejligheder med den smukkeste udsigt over Helnæsbugten.

Helnæs Outdoor Life & Ferieboliger er beliggende på den dejlige halvø Helnæs i det sydfynske (ca. 15 km syd for Assens).
Vandet i Helnæsbugten er et hotspot for kite-surfere, og i lange perioder af året kan man nyde synet af de aktive kitesurfere, når man kører over dæmningen. Det første man møder på den anden side af dæmningen er Bobakkerne som er et fantastisk naturskønt område, der er åbent for vandreture.

Helnæs Mølle er et kendt og elsket sted. Talrige fester og lejrskoler og har fundet sted her gennem de seneste 30 år. Stedet er i 2019 og 2020 blevet totalt renoveret og står nu klar til at byde gæster velkommen i helt nye outdoor-bygninger og ferieboliger.

Helnæs Mølle Outdoor Life & Ferieboliger består af 2 grene:
• Et outdoor-området med nyt stort funktionelt køkken, spisesal, kæmpe tipi, mulighed for overnatning, herunder opsætning af egne telte, stort grønt udeområde og strand til mange forskellige aktiviteter
• og nyopførte luksus ferieboliger til en lækkert ophold for 2-4 personer.

Læs nærmere om de to forskellige tilbud under menupunkterne Luksus Ferieboliger og Outdoor Life.
Er du interesseret i Helnæs Mølles historie, finder du alle facts om møllen fra 1843 i Ib Ivar Dahls informative beskrivelse – se under menupunktet Historien om Helnæs Mølle.

Øvrige links, hvis du er mere nysgerrig på Helnæs

Visit Assens
Naturstyrelsen
Helnæs
Vær aktiv på Helnæs
Seatrout